STARTDAG 2023-2024

Zaterdag 26 augustus jl. werd het nieuwe seizoen ingeluid met onze jaarlijkse startdag. De animo was groot, we mochten dit keer maar liefst 36 spelers verwelkomen. 

Het ochtenddeel (10:00-12:00 uur) werd gevuld door een presentatie van trainers Nick en Harm in de kantine. Onderwerpen als Erica’86 vorig seizoen/nieuw seizoen, trainingen, trainingsarbeid, wedstrijden, blessurepreventie en uiteraard ook het maken van afspraken passeerden de revue.

Na de presentatie hadden we een gezamenlijke lunch, die tot in de puntjes was voorbereid door Denise en Aleida. Via een lopend buffet kon men kiezen uit een tweetal soorten soep, verschillende soorten broodjes, fruit en drankjes.

Om 13:00 uur gingen we van start met het middagdeel. Met de zon als toeschouwer, tal van teambuilding spellen gingen de spelers verdeeld over 4 teams met elkaar de strijd aan.

Spellen als de rups, ballonnentocht, kaartje leggen werden met veel enthousiasme en lol uitgevoerd. De middag werd afgesloten, zoals dat bij een voetbalclub hoort, met een grote partij.

En aan het eind kan er maar 1 team de winnaar zijn. Natasja, Moniek, Mandy, Sanne, Jody en Lisan gefeliciteerd!